Kajaani

Kajaani kartalla

Kajaani YouTubessa


Kajaani Twitterissä

Julkisuudessa on käyty keskustelua turvavaljaiden käytöstä Kajaanin varhaiskasvatuksessa. Kaupungin tietoon ei ole tullut seikkoja, joiden perusteella olisi syntynyt epäilyä siitä, että turvavaljaita olisi käytetty muussa kuin turvaamistarkoituksessa.

https://t.co/TVy3cBd9Vc
Kajaani nousi maakuntakeskusten toiselle sijalle @suomenyrittajat Kuntabarometri 2022-kyselyssä! Kyselystä selviää, missä kunnissa on paras yrittää.

Kajaani on viime vuosina panostanut mm. elinvoima- ja yrityspalveluihin sekä #yritysyhteistyö´hön.

https://t.co/jf8xwpvhxw
Kajaanin kaupunginteatterin 2022–2023 ohjelmisto on valmistunut. Näytäntökauden päähenkilöitä ovat ensi-iltojen ohella kaikki Kajaanin lapset, kun remontoitu Sissilinna muuttuu Lasten Sissilinnaksi. https://t.co/RAhA35Em04 https://t.co/QY3T50UPpj Kajaanikaupunki photo
Kajaanin kaupunki ja kaupunginteatteri lahjoittavat teatterin lipputuloja ukrainalaisten hyväksi.
Ukrainalaisten näytelmäkirjailijoiden ja venäläisten toisinajattelijoiden tekstejä Teatteritalossa torstaina 31.3. klo 19.00. https://t.co/ezKzjwvYDp https://t.co/BdkYqdHmwv
Kajaanikaupunki photo
Olemme mukana #OlenAntirasisti -kampanjassa kannustamassa rakentamaan rasismista vapaata Suomea, yhdessä @oikeusmin`isteriön ja @yhdenvertaisuus`valtuutetun sekä yli 140 muun yhteistyökumppania kanssa.

#yhdenvertaisuus #kajaaninkaupunki https://t.co/b5buwFKSgC
Kajaanikaupunki photo
Kajaanista löytyy kaikki, mitä tarvitaan hyvään arkeen. Millaista on yhdistää asiantuntijatyö ja aktiivinen perhe-elämä Kajaanissa? Tutustu Katjan tarinaan!

#kajaani267 #kajaaninaikavyöhyke #kajaani

https://t.co/thCZzKdlxV

Scroll to Top