Orimattila

Orimattila kartalla

Orimattila YouTubessa


Orimattila Twitterissä

Tuomas Kyrö rankkasi Maaseudun Tulevaisuuden kolumnissaan maailman parhaita kaupunkeja: "New York on maailman kolmanneksi hienoin kaupunki. Saarijärven, ja Orimattilan jälkeen. Miksei niistä tehdä lauluja ja elokuvia?"

Kiitos kehuista @TuomasKyr!

https://t.co/gFm18amy2F
Orimattila on kiinnostava kumppani!

Kilpailutimme brändimme uudistamisen ja saimme tarjoukset lähes 30 tarjoajalta. Näiden joukosta lähdemme haarukoimaan itsellemme sopivaa yhteistyökumppania, jonka kanssa etsimme kaupungin uutta ilmettä, äänensävyä ja kärkiviestejä. https://t.co/RyX8QBvyeV
Olankaupunki photo
Orimattilan kaupunginvaltuusto kokoontuu tänään klo 18 ja käsittelee muun muassa vuoden 2023 kiinteistö- ja tuloveroprosentteja, maanhankintaa ja kaupungin perintövarojen käyttöä vuonna 2023.

Kokousta voi seurata etänä kaupungin Youtube-kanavalla.

https://t.co/6lon1O6BzB
Orimattilan kaupunki etsii ateriakuljetuksilleen uutta toimittajaa. Kuljetukset käsittävät tuotantokeittiöiden pakkaamien ruokien, pakasteiden ja muiden elintarvikkeiden kuljettamisen kaupungin alueella toimiviin yksiköihin.

Tarjouspyyntömme näet täällä: https://t.co/QyN0YXEnq5 https://t.co/WP2hPOpV2t
Olankaupunki photo
Orimattilan kaupunki valmistelee palvelu- ja liityntäliikenteen kilpailutuksia ja kutsui sen tiimoilta yrityksiä markkinavuoropuhelutilaisuuteen. Tilaisuus järjestettiin tänään ja mukana oli mukavasti yrittäjiä keskustelemassa kaupungin virka- ja luottamushenkilöiden kanssa. https://t.co/Nl3Gco88zc Olankaupunki photo
Kotokunta Oy on päättänyt perustaa Orimattilaan 150-paikkaisen vastaanottokeskuksen. Yritys on tätä varten vuokraamassa kaupungin tytäryhtiöltä, Orimattilan Asunnoilta Oriontie 3:n kerrostalon.

Lue koko tiedote kaupungin kotisivuilta: https://t.co/sA4hoaSVEU

#Orimattila Twitterissä

@HonkonenPetri @TuomasKyr @MaasTul Hyvä kysymys Tuomakselta. Pitää vissiin kutsua Haloo Helsinki bändileirille Orimattilaan.

#orimattila #saarijärvi #haloohelsinki
”Ei pidä käsittää väärin, New York on maailman kolmanneksi hienoin kaupunki. Saarijärven, ja Orimattilan jälkeen. Miksei niistä tehdä lauluja ja elokuvia?”

#orimattila https://t.co/qD1svYODr2
Kiitos Orimattilan Sosiaalidemokraattien kunnallisjärjestö puhujapyynnöstä. Oli mukavaa saada vierailla teidän kokouksessa ja samalla keskustella kaupungin tulevaisuudesta.

#orimattila #demarit #johtaminen #viestintä
@Demarit @LahdenDemarit https://t.co/e8jjSvrscf
KalleVLarsson photo
@AKHolopainen Kun melkeinpä kaikki tunnetut kohteet on tässä vastausketjussa on lueteltu, niin mainittakoon Karkkulan luontopolku #orimattila'ssa. Olen siellä kerran käynyt, pienehkö lenkki mutta ylhäällä rantakallioilla olo on jo melkein kuin Kolilla olis.
https://t.co/QH9Y0nsDn5
Schwab’s WEF is now pushing to implant Tracking Microchips in Humans as part of The Great Reset agenda The World Economic Forum (WEF) is attempting to normalize the idea of... - https://t.co/gnM8s0ICZT #Orimattila #Hamina
@jj_haapis Samaan uskon minäkin ja on onni, että olet meillä töissä.
#nuoriso #orimattila

Scroll to Top