Orivesi

Orivesi kartalla

Orivesi Twitterissä

2 päivää sitten
Hallinto-oikeus on hylännyt valituksen Sukkavartaan kaavasta. HAO:n mukaan valtuuston hyväksymää lainmukaista kaavaa ei voi kumota sillä perusteella, että valittajan käsityksen mukaan alueelle olisi tarkoituksenmukaisempaa laatia osin toisenlainen kaava.
https://t.co/aH1jgEUgdm
4 päivää sitten
✅ Orivedellä yli kolmekymppiset voivat nyt varata ajan koronarokotukseen.
😷 Pirkanmaan koronanyrkki muistuttaa maskien käytön tärkeydestä.

#Orivesi #korona @Tamperekaupunki

https://t.co/lsPAbfuIR3
4 päivää sitten
Oriveden kaupunki on solminut Sandstorm Events Oy:n kanssa sopimuksen seuraavien Villasukkajuoksun SM-kilpailujen järjestämisestä 22.1.2022. Yritys on erikoisten lajien kokenut konkari.
#villasukkajuoksunsm #Orivesi #villasukkapääkaupunki #SandstormEvents

https://t.co/3wmwAQAYs0
5 päivää sitten
Oriveden muovinkeräyspilotista on saatu lupaavia tuloksia. @Jatehuolto asiakaskyselyyn vastanneet kertoivat, että kokeilu lisäsi paljon jätteiden lajittelua kotitaloudessa.
Vuonna 2020 jäteaseman Oriveden jäteaseman kävijämäärä kasvoi 70 prosenttia.
https://t.co/AsFRHYyP9z
1 viikko sitten
Tänään toimitetaan #kuntavaalit2021! Orivedellä äänestyspaikkoina toimivat kaupunginkirjasto, Rovastinkankaan koulu ja Eräjärven koulu. Äänestyspaikat ovat auki klo 20 saakka. Vaikuta kotiympäristösi asioihin, anna äänesi! Katso oma äänestyspaikkasi: https://t.co/nMIZk1g53G https://t.co/TDm11glhlp orivesi photo
1 viikko sitten
Oriveden Vanhat talot ja pihat tänä viikonloppuna! Tervetuloa tutustumaan kohteisiin virtuaalisesti osoitteessa https://t.co/SUcZu8Rq0R tai paikan päällä 😍 Tarjolla historiaa, kulttuuria, taidetta ja herkkuja.
#OrivedenVanhatTalotJaPihat #ovt #VisitOrivesi #Villasukkapääkaupunki https://t.co/1f0HBhmpjv
orivesi photo

Scroll to Top