Pirkkala

Pirkkala kartalla

Pirkkala YouTubessa


Pirkkala Twitterissä

#Plavaltuusto’n kokous päättyy. Valtuusto jää kesälomalle ja kokoontuu seuraavan kerran 12. syyskuuta. Kaunista kesää kaikille seuraajille!
Valtuutettu Hietalahti tekee aloitteen haja-asutusalueen luontoalueiden parantamisesta ja Sikojoen virkistysalueen saavutettavuuden parantamisesta. #Plavaltuusto
Pormestari @MaJa_66 kertoo #Plavaltuusto’lle #hyvinvointialue’en tilasta ja näkymistä sekä #raitiotie’n hankesuunnittelusta.
#Plavaltuusto toteaa Kristiina Kailan valtuustoaloitteen kunnan ja alueen yritysten välisestä ilmastoyhteistyöstä loppuun käsitellyksi. Kunnassa ja seudulla tehdään ilmastotyötä monenlaisena yhteistyönä. Kunnan Hinku-työryhmä seuraa ilmastotyötä ja viestii siitä.
#Plavaltuusto toteaa Markus Katajiston valtuustoaloitteen koulu- ja liikunta-alueen liikenneturvallisuuden parantamiseksi loppuun käsitellyksi. Vuonna 2020 tehdyn liikenneselvityksen mukaan liittymät toimivat hyvin myös vuoden 2040 ennusteliikennemäärillä.
#Plavaltuusto merkitsee kaavoituskatsauksen tietoonsa saatetuksi.

#Pirkkala Twitterissä

Löytyykö sinulta kokemusta #varastotyö'stä? Elintarviketukku Rikainen Oy etsii nyt varastotyöntekijää #Pirkkala'an. Tehtäviisi kuuluu elintarvikkeiden keräilyä, pakkausta, vastaanottoa sekä varaston inventointia. Lue lisää ja hae! https://t.co/QGS68BRtkA #työpaikat #rekry #duunit

Scroll to Top